Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömmer dig en stund

 

 

jag äter
det är nödvändigt
det behöver inte ens smaka gott
kanske inte känner mig hungrig, men
jag glömmer dig en stund

 

jag sover
kanske nån timme
åtminstone en blund
det är viktigt
jag glömmer dig en stund

 

jag jobbar
det är min plikt
i rop, i bus, i plåstrande av sår
och regnsrusk och utflykter
i nej nej nej nej nej nej! STOPP!
jag glömmer dig för ett ögonblick

 

 

 

och jag önskar jag kunde
springa ruset av mig
träna bort kilona
mina axlar bär
gå ut supa
skallen av mig

 

 

men alla vet
vem försöker jag lura...
jag tillåter ändå bara mig själv att bli
lite lullig

 

 

och sedan går jag hem
utan sällskap

ligger
tänker på dig

 

 

med en dunkande huvudvärk

 


och ett flämtande hjärta

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-09 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP