Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den mörkaste timmen


jag befinner mig i en mardröm
jag söker väcka mig själv
men finner inget själv -

mörkret slungar runt mig utan rim och reson
och allt är bara gamla filmer om tillvaron...

jag får tag på ett ord som enkelhet
men det enkla är en synvilla

jag griper om en sanning
men får ett helt paket
på vilket det står;
varning för
explosion!

jag ber om hjälp
bara så
rakt ut
i luften
och just då
minns jag
ditt ansikte!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-10 01:38



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
En fantastisk dikt(dröm)om andlighet och livet. Spännande!
2015-06-23

  Marja-Liisa Koski VIP
Gode, Gud, tack och lov att allting verkar ha löst sig!
Kram!
ML
2015-06-16

  Lars Hedlin
JA verkligen så kan sanningen explodera ibland !
2015-06-11

  Respons VIP
Känns som att när nöden är som störst är hjälpen som närmast och att det är stort att be om hjälp.
2015-06-11

    Dan Myrbeck
Jaa, sanningen kan vara explosiv!
2015-06-10

  Anya VIP
Mycket bra vändning i slutraden. Stark text som också inleds på ett bra sätt genom att jobba med ordet "själv".
2015-06-10

  Ljusletaren
Underbart ordat om livet och dess skörhet plus minnet hjälpen osv/kram
2015-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker minnen!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP