Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger på

 

jag lyfter luren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag lägger på

 

 

 

 

 

 

 

 

jag lyfter luren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag lägger på

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag lyfter luren

 

 

 

 

 

 

jag lägger på

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag fingrar på tangenterna 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-10 09:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!

2015-06-10

  bögpoesi
gillar!!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP