Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om saknaden

 

Om saknade hade ett pris
Är min ovärderlig

 

 

 Om saknaden hade ett ansikte
skulle ditt porträtt
sitta på min själs alla väggar

 

 

 Om saknaden haft gränser 
språk och länder
hade jag rest jorden runt 

 

 

 

om saknaden kunde beskrivas i ord

 

 

 

 

 

 

är jag bara tyst 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-10 10:32



Bookmark and Share


    Stranne
Mäktigt.
2015-06-11

    ej medlem längre

"Om saknaden kunde beskrivas i ord
är jag bara tyst"

Just så perfekt!
2015-06-10

    ej medlem längre
Få ord som beskriver mycket starkt.
Bra!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP