Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

itu (vidga mig)





jag vill älska någon
som jag kunde kapa en arm för,
inte bara i ord

utan kapa en arm för.
någon jag knappt får plats med
innanför

hjärtat, benen, innanför.
jag vill älska någon
jag inte har råd att förlora

någon större än alla mina tankar
på att mina armar är viktiga
vill kapa mig på mitten

för att få plats för någon











Fri vers av lyckeli
Läst 537 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-06-10 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänning i de 2 sista raderna.
2015-06-26

  Gunnar Odhner
Fantastisk kärleksdikt. Har aldrig läst någon bättre här. Fångar känslan efter det större kroppsligt. Frågan är vem som kan fylla ett så enormt behov. Du håller väl inte på att bli religiös?
2015-06-21

  Irkali
Tycker verkligen om denna text. Älskar den köttiga känslan i metaforerna
2015-06-12

  Lars Hedlin
Starkt närvarande med känsla! kram
2015-06-11

  Ola Rydberg
Oj ja jag med !!
bra beskrivet
kärlek
och den passion den medför är
magisk applåder
2015-06-10

  Ronny Berk
drastiskt tänkt och skrivet; diktarjagets känslor väl förmedlade, ja
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli