Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävligt snygg

 

jag är faktiskt jävligt snygg
du har bara inte sett
mitt ansiktes alla uttrycka
ännu





jag har faktiskt en läcker rumpa
du har bara inte
sett den i dom där tajtaste
jeansen

 

 

jag har rätt softa läppar
du har bara inte fått
den ömmaste lenaste kyssen
fullskaligt uttalad på dina
ännu

 

 

jag har faktiskt en len mage
du har bara kittlat den
än så länge

 

jag har faktiskt en snygg profil
du har bara inte sett mig
i alla vinklar ännu



 


jag är faktiskt jävligt snygg
jag intalar mig själv varje dag
att du ska se
att förutom allt det här

 

 

 

 


har jag ett vackert hjärta också




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-11 21:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett jag-tema som fungerer !
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP