Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer alltid vara lika vacker för mig



jag skulle ljuga om jag inte ville vara snygg för dig
alla gånger om
att jag sprang och smygtittade mig i olika vinklar
innan jag log för dig
och ändå försökte vara oberörd

hur jag speglade mig innan jag bytte om
vände mig om varje gång
och rodnade som jag alltid gör
i din närhet när jag mötte din blick
men jag är inte ytlig på så vis
jag tycker bara att du är väldigt vacker
precis så som du är
hur det undgått dig
undgår mitt förstånd

du med din nakna hud
och din alldeles speciella gång
ibland när du stoppar ner händerna i fickan
du kommer alltid vara lika vacker för mig
i mina ögon

med dina kusliga tårar
med ditt lustiga skratt
med ditt rufsiga hår
eller raka sträckor
och solränder på tvären
jag skulle se skillnader
i det onda och goda
och jag skulle fortfarande säga detsamma
du är lika vacker som alltid i mina ögon

och det är inte där skon klämmer
du är inte "ta två betala för en"
du är kvalité en dyrgrip
precis allt sådant
som spelar verklig roll

den man sneglar på och fastnar vid i skyltfönstret
när alla andra ropar och vill promenera vidare
"kom igen skynda dig!!!"
den man sneglar på och gräver i sina fickor
och sparar alla sina speciella ord till
den man provar i provrummet
och drömmer om att ta hem
bära på sin hud
le förläget och rycka på axlarna
för alla andra när de frågar
"ååh var har du köpt den?"

 

 

"äähh...du har ändå inte råd"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-15 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP