Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkommer alltid till dig

 

 

jag tar ett varv runt kvarteret
ser vackra leenden
blinkande ögon
några som dröjer kvar
 extra länge hos mig
när jag går förbi

och jag tar en runda på stan
kikar i butiker
provar kläder
de som jag gärna hade burit för
att se din reaktion
men jag köper inget

 

 

och sen så när jag gått runt
halva stan
återkommer jag alltid till dig

 

 

 

 

 

och faktum kvarstår

 

 

 

 

 alla jag möter på vägen
dom

 

 

 

är inte du

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-20 22:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Återigen, superbra..
Jag känner igen känslan, när en Älskar den bäste... han som jag kallar "Du"
LoveBlessings
/DominiQue
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP