Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker för mycket

 

 jag tänker så mycket
tänker så det knakar
det är åtminstone vad du säger
och även vissa andra

 

 

"tänk inte så mycket"

 

 

 

säger de

 

 

 

och nån säger "varför går du alltid runt
 saker
spell it out out bara"
och jag ska skriva allt
eller inget
du vet inte hur svår balansgång det är
man snubblar lätt
in på oväsentligheter
sedan biter man sig i tungan
får en fläskläpp
och en blåsa i munnen

 

 fast det egentligen inte är meningen
att fumla

 

jag undrar vad som skulle hända om jag slutade tänka
egentligen,

förmodligen

 

 

 

 

 

 

skulle jag ha en skruv lös och vara lika dum då...

 

 

hjärnspikar...också!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-21 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP