Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet och värme



Morgon, middag och kväll
har vi målat egna bilder
i valfri teknik.
Mor
och tre vuxna barn
tillsammans med en grupp.

Paraplyet viker jag in
lutar mig mot staketet
och tar emot en cigarett
från min son
o, sällsynta bloss
i den ljusa sommarnatten.

Jag ser ned i sjön
där flyter en sothöna omkring
med sina ungar
Du ser upp
på en hoper snabbflygande fladdermöss
- sedan byter vi perspektiv.

Imorgon har vi vernissage
tackar för oss
och åker var och en till sitt.
Mitt hjärta är fyllt av glad värme
och mina drömmar är röda av jättevallmons blad
och mina drömmar är vita av doftande jasmin.









Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-22 22:24



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint, en sån härlig närvaro i din bildmålande dikt.
2015-06-25

  Lars Hedlin
Jätte fint :)
2015-06-24

    Lena Söderkvist VIP
Positivt och trevligt
2015-06-24

  Respons VIP
Berörarande betraktelse mitt i livet!
2015-06-23

    Dan Myrbeck
Hoppas på en lyckad
vernissage!
2015-06-23

  ULJO
Mycket välskriven text. En njutning att läsa
2015-06-23

  aol
Vackert svingar du pennan här vännen
2015-06-23

  aol
Vackert svingar du pennan
2015-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text från poetens palett!
2015-06-23

    ej medlem längre
Fint!
2015-06-23

  Rise Little One
Strålande tavla du målade här :) känner mig så delaktigt <3
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP