Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lapptäcke

om jag hade ett lapptäcke
där dina tankar låg
och de kunde få bädda om mig
dina ord också
sy in mig i sina
i dina landskap
för att värma mig
ömsom ömsom

vill kunna syna dina sömmar
ibland ligger de så nära
nära att nystas upp ibland
kom så nära min hud
sjung nåt vackert
din röst vaggar mig så lätt
under täcket
ge mig lite av din bomull
ditt dun
jag vill dra i trådarna
tolka dig naken

 

 

 

you know...

 


det är så mycket du säger
men så lite du talar om

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-24 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP