Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan rör mig som du

 

jag längtar efter din röst
jag saknar ditt skratt
och dina läppar
nära min hals

 

för ingen annan rör mig som du
inte högre än till knäna
de är inte ens i närheten
med hästlängder
max med armavstånd

 

 

och du
du är alltid
milimetrar
 sekunder
från att få mig, mitt hjärta att komma




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-25 12:11



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hm tolkar den inte alls som olycklig då den är skriven i presens.
Mer positiv! =)
2015-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Obesvarad kärlek gör så djävla ont! Det syns berörande i din text.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP