Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skaka dreadlocks

Nu vill jag
under gråa molnen
sjunka ned

i grunden
gräs gror
och höns pickar

och där borta
i kröken
stolta hippietuppen

skakar dreadlocks
och flaxar vingar!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-29 23:51



Bookmark and Share


  i af apa
cool...!!
2015-07-01

  Anya VIP
hahaha Ser tuppen framför mig i hippiefrisyr. Undra om han ska på någon musikfestival och spana in hippiehönor med bara bröst?
2015-07-01

  lila fjäderblomman VIP
har fastnat vid tuppen...ser bilden och blir full i skratt!
2015-07-01

  aol
Gillas helskärpt bra skriftat,
2015-07-01

    Dan Myrbeck
Det bästa för en tupp
är att ha både flaxtid
och flextid.
2015-06-30

  Lars Hedlin
Gillas mycket! :)
2015-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar!
En bild av samhället?
2015-06-30

    ej medlem längre
annorlunda
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP