Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetsundringar II

Hur kan tomheten
vara så tung att bära
så man vacklar fram.......




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-18 15:08



Bookmark and Share


    Mejja
Genomskinlig och osynlig men ändock tyngre än allt synligt.
Ja precis så är det - så tungt.
*Kram*
2006-04-25

  Cattis Rönn
Tomheten kan vara tung att bära...och texten väcker starka känslor.
2006-04-22

  Hans w-art Westlund VIP
tyngdlös
men ändå så tung

din text väcker funderingar
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

carimba