Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droPpe

 

 

 

Lägg mitt jag över nattgammal is-

bjud mig över

ha bredvilligt sol som gäst

vid väntande klöver

 

begiv en afton till dansande maskros

men låt ej vind ditin

ty livet färdas så lätt då

som överlevande tanken min.

 

Lägg mitt jag över nattgammal is

en rosande gryning som brinner

ty jag är en droppe i allt detta

som våren sakteligen vinner




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-01 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nattgammal is å den lille droppen och tankar som överlever i livet är fint, mycket!
2015-07-04

  Anya VIP
Vackert poetvännen... den nattgamla isen lyfter hela texten.
2015-07-01

    ej medlem längre
Underbart vacker poesi
2015-07-01

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert skaldat!
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP