Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sÖmnad

 

det finns vildblommor och så jag

det regnar över rötterna och bruset från skogarna

gör att jag nickar till

 

Jag har ett gömsle inom mig,

där har solen sin skugga och hängmattan är fastknuten

vid stammen av mina drömmar

 

livsvadar gör jag inte, jag hägrar

ser oaser av det brustna och brutna  och jag tror att jag aldrig kommer dit

jag bara gungar här, i sommaren.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 918 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-06 09:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Livsvadar"..vattnen omger oss..
Tycker om denna. Riktigt mycket.
2016-07-31

    ej medlem längre
Så ljuvligt vackert ...
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP