Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stulEt

 

 

Sjtäl aldrig mina andetag

ty

de håller mina sånger sjungna, och jag andas genom dem

 

Stjäl aldrig mitt seende

ty

de ser all smärta och all glädje, därför gråter jag

 

Stjäl aldrig mina hjärtslag

 

ty

 

de slår för tron på enande och så ser jag

 

stjäl aldrig min själ

 

ty

 

jag håller livet

i den.

och lever därför.

 

 




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-19 01:24



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP