Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagvatten.


kom törstdjur, vilde
kom drick min fukt
stäm ditt järn och låt elden bränna
ett bomärke i min hud

kom stränghet och vindrufs
kom brustna ådror
som svällkroppar röda

ligg mig i nöden
fyll mig med säd
och låt mig skrika berghällars sprickor

kom sprakfåle, stöt
bronslur i vildskreva

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-21 22:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som sagt, en text i min smak, litet av viking över det hele.
2015-08-12

  Carola Zettergren
Vansinnigt snyggt- bland det bästa i den här poesigenren jag läst faktiskt- på fullaste allvar!
2015-07-24

  Nina Ahlzén
Jamen herregud ja! Härligt ordbultande i klassisk Lilistil.
2015-07-23

    ej medlem längre
Erotik o lust... Snyggt!
2015-07-22

  lodjuret/seglare VIP
Erotik som doftar av lust, snarare än sex som dryper av svettig kåthet. Det är en konst att skriva om den drömda kärleksakten så att läsaren inte blir led och gäspar åt anrättningen.
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP