Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kLiva

 

 

 

Jag vet att var och en av oss är som en palett

med olika penslar och drag och att alla

färger blir som en kludd

och dukarna nästan jämt grå

 

Här och där sticker en gul höjd upp -

 

 

Jag vet att det är solen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-24 22:24



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
först: dina ord <3
sen: den där kommentaren är nog skriven av en återkommande skrivare här på poeter. inget att lägga vidare tanke och kraft på.
2015-07-25

  Yrre VIP
Hm förstår verkligen inte nedanstående kommentar, någon som gör?
2015-07-24

  poetrymyass
och hur fungerar IS?

som poesi?


2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP