Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpad i diket

 

odödlighetens djärva drömmar   
dumpas och dör där i diket
självkänslan skriker,
stryker svart saltsmet och snor
hulkar, halkar runt bland det utspridda

resignerar
kväljningar på knä
svårt att andas av analeps

säger inte ett pip när de stannar
plockar ihop sig själv och packning
korrupta med knasterradio
organiserade i oorganiserat land
säkert kåta de också

biter ihop,
och hoppas det inte biter sig fast




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-11 14:13



Bookmark and Share


  Lena Renman
Avstånd tages och markeras av knasterradio.
Ruskigt väl ordat


2015-08-19

  Magdalena Eriksson VIP
ja du skriver om allt på ditt sätt. det svåra och lättsamma.
självkänslan denna dyrbara skatt,
låt ingen ta den minns att du är en katt!
2015-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text som långsamt sjunker in och väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-08-12

    ej medlem längre
Hemsk och svår upplevelse, smärtsamt.
2015-08-12

    ej medlem längre
Grym scen ur livet.
2015-08-11

  aol
En tung smärtsam dikt som borrar sej in mot hjärtat,
2015-08-11

    Dan Myrbeck
Den här har jag svårt att tolka.....
2015-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärta skriker i orden efter hemsk upplevelse, som tär på självkänsla och sinne. Ytterligare ett stort bagage att bära på.
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP