Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Spanaren


Poetens balansgång

 

 

Förnuftiga tankegångar kring det skrivna är tillfredsställelse poeter emellan

Samspelet mellan läsaren och författaren är så häpnadsväckande givande

Sporrningen ökar ordens magi att vilja explodera ut i kaskader av tacksamhet

Genomskådad över att någon hittade livsmönstret i texternas olikhetsbredder

Orden är förstådda via att svaret var mer fylligt än ett vänligt visithetstecken

Slutmålet är en drivande poet bland ordens textandes själsarbetes arbeten

Poeten är nära läsaren i samspelet genom publikationens skönaste nirvana

 

© Ann-Britt Berglund

14 augusti 2015




Fri vers av Ljusletaren
Läst 307 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-14 07:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och bra skrivet!
2015-09-02

  Chawa VIP
Fint och tänkvärt kring vikten av det goda och utvecklande samspelet poeter och skribenter emellan.

"Skrivna orden de ska vandra,
från den ene till den andra,
låt dem gå, låt dem gå,
låt dem aldrig stilla stå..."

2015-08-15

  Lindha W Gustavsson
Samspel eller varför inte samarbete - analysen av dina ord kan träffa/betyda så mycket för oss alla och envar tillika dig själv. Skönaste nirvana, ett ljuvligt slut....
2015-08-15

  Bo Himmelsbåge
Mycket bra text om det böljande, givande samarbetet mellan poeten
o läsarna... där bägge sidor tar o ger
för att lyfta Orden till parnassens svindlande höjder!
2015-08-15

  Ingrid Trolle
En mycket bra text
om samspelet poeter
och vänner emellan.
Du har så rätt.
2015-08-14

  Palett
Stor betydelse har just samspelet som du nämner, mellan läsaren och författaren ! Mycket bra text
2015-08-14

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om att du skriver att det är ett samspel...mycket bra...
2015-08-14

  louisegirl
Så fint och bra skrivet "Tack"
Och en underbar bild
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-08-14

    ej medlem längre
Tack för dina ord!
2015-08-14

  M.Eta
Bra skrivet, det är jättekul att få lite feedback på det man skriver och få tips och idéer i sitt skrivande av andra poeter.
2015-08-14

    ej medlem längre
Tack
för denna underbara text

2015-08-14

  Lars Hedlin
JA precis! Bra där!
2015-08-14

  Rise Little One
En nödvändig balans som alla uppskattar!
2015-08-14

    ej medlem längre
Skönt om det fria samspelet vänner emellan!
2015-08-14

  soligajag_1 VIP
En fantastisk poesi om poeternas värld!
En än gång har du lyckats med dina rader!
Det får mig att vilja så mycket mer. ,
Njuter av dina rader gång på gång. ,
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren