Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äKta

 

 

Jag väter viljan min

där daggvått gräs silas genom tår

den kan bli lite torr och sliten

när den färdats genom år

 

ibland kan hjärtat sluta sig

dimmig gråkall kväll

ibland kan stegen tysta sig

på kallnande nattlig häll

 

då är morgonstigningen

precis det jag behöver

och livsmodet fylls helt upp

med en dans i doftande klöver

 

sinas gör vi, göms och glöms

vi med svärtande stigar inuti

men det är så här som jag gör

för att leva, och förbli.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP