Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i hela mitt liv har jag saknat mitt hem - (texten redigerad efter vänners förslag)


jag vill hem

Jag vill hem !.!:!....

skriket ekar i huvudet

 

jag kan inte begripa
varifrån smärtan kommer
hur i hela fridens värld
kan den komma från Dig?

Jag vill hem! !! !!!

idag är vi hemlösa

tusenfalt

även jag vill hem

 

mitt rike
Sveariket
med famnen full av
hjärtlighet

än ropar 
mitt inre
efter tiotals år av
ensamhet

Jag vill hem ....

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-23 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin beskrivning av hemlängtan ur mer än ett perspektiv!

2015-08-25

  Eva Helene VIP
En känsla som många kan dela, inte minst i dessa tider. Väl beskriven!
2015-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Smärtsam text om längtan och saknad!
2015-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
det gör ont att läsa - vill ta dig hem!
2015-08-23

    ej medlem längre
Stark text om hemlängan!
2015-08-23

  M M Mannheim VIP
Fint och vackert om att längta hem.....
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP