Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


.... Bild: vid Värtahamnen i Stockholm


Till poeter-vännen i augustiskymningen - till Eva

Det är märkvärdigt
hur nära du kan vara

jag sitter i sängen
med min superfina laptop
i famnen,

jag läser det du skrivit  
jag svarar i tankar
som kommer till mig
i kvällsskymningen,
den varma, den mörka,
den dolska augustinatten

... och jag
jublar över
upplevelsen 
att få språka på 

det enda språk
i världen som
mitt hjärta älskar   -   tack!

kramen
Monika




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-24 20:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin vänskapshyllning!!!
2015-08-28

  Fem hjärtan VIP
Så fint...'
2015-08-25

  Maria Sundelin VIP
Fina ord till din vän
Kramar
2015-08-25

  AgnesP
Fint fint skrivet om denna plats där vi delar ord och tankar.
2015-08-25

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om människors möten
- genom digitala kontakter -

2015-08-24

  Eva Helene VIP
Augustiskymningen har övergått i mörker när jag läser dina ord och halvmånen som lyste stark igår kväll är nu gömd bak molnen. Men dina ord glimmar så vackert som stjärnor på vår gemensamma himlapäll. Tack och kram Monika!
2015-08-24

    Annika J
Vänskap, att nå en själ. Poesin en fin brygga mellan människor. orden bär oss. Diktens säjer något väsentligt om människors möte.
2015-08-24

  aol
Fin värme strålar ur din penna,
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP