Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siLa

 

 

jag andas höstluft nu

det dignar av rönnbär i händerna,

småfrusna och röda trillar de ner eftersom jag rör

rör vid det som lever

 

och det som dör.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-03 09:20



Bookmark and Share


  walborg
Härlig höstbild
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP