Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild och text på fotot är mitt eget.


bUren

 

 

som en nedåtgående kvällning,

 

mörker och stjärnor man kan drömma vid om

moln ej fördunklar

 

jag vill ha dem på avstånd, som du

 

men jag ska ta dem i handen, som i ett svep över

himlavalven

 

denna stjärna

blid i sin vandring,

 

 

 

Hjärtebarn.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-06 20:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och mycket vacker poesi!
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP