Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lÖn

 

 

 

inget mer än tian i burken

den där täckjackan

och friden i hjärtat




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-11 22:52



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underbar minimalism
2015-09-12

  Mats Edin VIP
Vacker
2015-09-12

  aol
Tre rader som säger allt,
2015-09-11

  ULJO
Pengar är inte allt här i världen. Men när de saknas är det allt i världen.
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP