Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vÅgad

 

 

Det ligger drömmar och gror i en livskapsel, 

dold  för ögon men kännbar genom hjärtats slag

kanske ja kanske den brister snart

gör ett under av en helt vanlig dag

 

som att helt plötsligt växa ur en röst,

ett ögonkast helt förstulet givet

en beröring från en människa, till en annan

blir till en vändpunkt för hela livet

 

var inte rädd för att visa vem du är

vad du tror på, den väg du vill gå

vi kan inte fortsätta att gömma oss

inget liv vill ha det så

 

släpp loss dina drömmar, våga lyfta

våga tro på en medmänsklighet

som ger värme och skydd då vi en gång flyr

det är vår ansvarighet.

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-14 15:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Lång vägs
äkta mognad,
talar så
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP