Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iGen . Kära

 

 

 

 

Jag vill alltid vila i undrens, hoppets och trons tid,

det är tur att den är

 

 

livslång




Fri vers av Yrre VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-15 21:04



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Fin text om att inte släppa hoppet.
2015-09-20

  Mats Edin VIP
Stark!
2015-09-16

  aol
Bra skaldat vännen blev berörd av dessa ord,
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP