Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viKa väv

 

 

jag viker väv

årstid mellan dag,

natt till mörker

viker upp och stänger

öppnar om igen

 

jag tänker om land som hav

flytande, förändrande

jag har aldrig förstått skillnaden

mellan Tromb eller Tyfon

 

vi är alla vindar

alla regnstänk över åkrar

dimma över vatten

 

och denna oböjda längtan efter andetagen

 

så jag viker väv, manglar, stryker

ser min mormors hand vecka knytband

 

och jag blir där

 

förut och nu -

 

och sedan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-17 13:10



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Äkta vara.
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP