Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstkorrosion.

 

idag är en dag då rost har börjat invadera ekskogens övre trädlager
där på andra sidan vägen har det börjat synas. gröna träd som skvalpar i sol har blivit till höst
några ytor längs vägen är redan i rödaste laget. blandat med gult blir det orange som brinner
gräset har slutat växa sig decimeterhögt, det är som om det håller igen och låter tankarna gro för sig själva i jordlager

 

allt förbereder sig för djupaste vintervila
allt förbereder sig för sprittande våryster
allt förbereder sig för soligaste sommardjup

och allt förbereder sig ännu en gång för höstkorrosion.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-18 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP