Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kram chrille. Må din vän vila i frid.


varDa

 

 

Man fångar ingen höst om inte

löv får falla

ingen tröst utan gråt som modigt rör

det där varma innanför

 

de lägger sig som armar om

som en vän och mycket mer

alla de här färgerna som jag i 

dig ser

 

sorg är höst men en resa dit det där

som gör ont i fallandet

 

nästan alltid bär

 

Man fångar ingen höst om inte 

löv får falla

och inget hjärta älskar, slår och strider

utan dessa år och tider.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-19 14:53



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Vacker, skön rytm!
2015-09-20

  Palett
Mycket fin text !
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP