Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till någon

 

Det finns någon,
där ute
En person,
Som jag tycker extra mycket om
Mer än någon annan
som påminner mig om nåt
När vi pratar om allt
och
inget
 

Som jag tänker på
Så där
Hur jag vill placera mina fingrar
På dina läppar
Och viska..."ssshhhhhh"
Hur du ändå vet vad jag vill
ha sagt
i nästa beröring
under tystnad
eller små stön

hur jag längtar att höra dig skratta
och vara anledningen till att du ler
mer ofta
och jag vill säga det
du tror dig veta
om mig

 

den personen går på fotbollsmatcher
med andra
hejar på Hammarby
men bor inte på Söder
och föredrar att handla i Saluhallarna
lyssnar på U2
och brusar inte upp
i Globen

 

och fastän jag vet vi aldrig kommer att bli
att jag borde släppa in
andra

 

 

 

 

tillåter jag mig själv att känna
och falla

 

 

 

 

 

 

 

 

i glömska

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-23 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP