Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lÅn

 

 

 

Jag ställde mig barfota ute

en tidig småregning morgon 

min pyjamas har stråk från Norrland

och jag tror att stjärnorna lyser längre härifrån

jag höll min extra timme i handen men sedan släppte jag den

jag drog mig tillbaka med vissheten om

 

tid blir aldrig ett lån

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-25 07:07



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Oändligt vacker poesi..!
2015-10-25

  KYREUS of Sweden
Vackert formulerat
av vis insikt.
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP