Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väNlikt

 

 

Vrid dig, lyft må du nära gå

det som skränar,skriker

det som skrämmer så

det som blöder och sargar

det som kärleksfullt var

hur vi modigt tog emot

och andra bar

 

i och ur en fasa, en dag så kall,

fast tinad i kant

för dagar som denna må tippa

hatet över den djupaste brant

vi må hålla händer, andra än vanan känner

vi som tror på att levnad är god

 

 

måste kalla oss vänner

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP