Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehörig

 

Så rakryggad har ingen gått
med själen gömd
grubblande
att jag snubblade
över min stolthet
borde jag ha förstått

drömmar i en brand
rann ut i sand
hela hans väsen
vred sig ur min hand 

han blev dömd
att hålla henne vid liv
vakande vid hennes sida
såg han till
att hon aldrig blev glömd




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-23 12:01



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
stolthet är ett aber men den är nödvändig om alternativ ej finnes.
första stycket är super!
2015-11-27

    ej medlem längre
"han blev dömd
att hålla henne vid liv"
Känns.
2015-11-27

  Chawa VIP
Svårtolkad, men så heter också texten Obehörig. Känner ett oerhört mörker välla in...
2015-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Mörkt och tungt om relationer!
2015-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgliga faller dina ord om en saknad människa.
2015-11-23

    ej medlem längre
Vemodigt och tungt...
Någon som haft det svårt.
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Hittar ingen omedelbar tolkning...
2015-11-23

  Lars Hedlin
Berör inom denna!
2015-11-23

  aol
Berörde mej starkt djupt berörande,
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP