Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besLut

 

 

Det kanske faller vänner efter vägen

men jag har aldrig haft problem med att gå rakt

att aldrig vika undan

men det behövs kanske skor som gått långt

nötta byxknän

denna vilja att se

 

att medmänsklighet är något som tillhör alla

att lika värde är en gåva

man ger varje dag och aldrig aldrig slutar med

för så väljer den som blivit bortvald

bortkastad, bortsorterad

 

som jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-01 03:34



Bookmark and Share


  aol
I vissa meningar känner jag igen mej särskilt när man blev äldre och aldrig fick anställning,
2015-12-01

  ULJO
Berörs av din text som för mig har flera ingfallsvinklar att begrunda
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP