Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iKonmålning

 

 

mitt hjärta trötthåller

vid vilstund vandrar själtanken om vännen som

bortvaldes

jo, ja sorgefaller

 

 

 

varför?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 860 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-01 22:29



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så vackert uttryckt om sorg och saknad
2015-12-02

  walborg
Fint att läsa
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP