Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varité


du kan sila myggen och svälja fisken hel
skjuta mig i sank och operera mig utan eter
fly och illa fäkta, köpa dig en ny dieselmotor
lägga locket på och stryka gardiner bakvänt

du kan koka rotmos på mitt hår
slingra dig som en orm kring mina lår
ge mig betesmarker utanför byn
koka soppa på parfym
kittla en bäver under hakan
låta mig spara dina skäggstrån mellan mina lakan

gör vad du vill
ge mig en dö gammel sill
skriv mig på näsan
slå mig med häpnad
kör mig i centrifugen
häng din tvätt utanför galleriet
eller fumla med orden

men lämna mig aldrig i tystnad.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-03 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Don't walk away
in silence..."
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP