Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ett nej vid gränsen kan upplevas


bOrt

 

 

vad händer när gryningar ej kommer fatt, när nätter förloras och dagar ger upp

att födas

när ullen slutar att spinnas, livstrådar snärjs in och brister, när barnet tappar

de byxben, de som leken skulle göra hål i och som skulle skrubba knäet som

för att påminna om att livet bara ska göra ont ibland, sedan blåsas på och fyllas

av solskensskratt.

vad sker när händer faller uppgivet ner efter en människokropp

 

när inga röster hörs mer

och

 

allt blir tyst




Fri vers av Yrre VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-11 08:16



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skaldat här. Tänkvärt
2015-12-14

  Mats Edin VIP
Stark text!
2015-12-12

  Anya VIP
Vacker text med existentiellt frågetecken...jaa vad händer?
2015-12-11

  Palett
Fin text att ta till sig !
2015-12-11

  Robin V
Mycket fint!
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP