Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 strOkar bitterljuvt

 

 

det där gångerna man ger avkall på existens

det man överger för att leva, som en julfest med mat och skratt

man orkar inte och tårarna rinner och man åker hem

och

man torkar bort sminket som satt så bra och kläderna

man var så stolt över, man var ju

 

så fin

 

 

för att man inte som en vanlig en

kan njuta fest för att man har

en hjärnskada

så man åker hem redan tidigt, innan man ätit klart

 

 

 

det är de gångerna, då man glad för att man faktiskt lever

 

 

för att uppleva, det.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-12 21:47



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärda rader detta
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP