Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läGel

 

vila vinter, tid

fruset sinne bidar

kamrar hukar mörkertid

hjärtats dova

dunkdunkdunk

 

brinner inom mitt

sandar gångar för halkans skull

och för de som famlar

 

se ljuset åter kommer, vila tid 

och tron på människan

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-17 09:36



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Stort djup i din fina text, tycker jag!
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP