Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stRet

 

 

 

Vi ska väl ändå bara leva

så vad lever vi för?

jag vill ge så mycket glädje jag kan

till de som jag i mitt liv rör

jag vill att de ska känna

glädje och ljus, alltid veta sig

välkomna inuti mitt hus

jag vill också vara nära

skogen där jag bor , tro

på alla sagor alla väsen här ikring

sen i senan kvällen,

ge min unge godnatts ro

få fasorna att försvinna

låta värmen gro

 

en tro på att viljan, allt som vi bär

ska ha sitt uttryck genom kärlek

och att leva som vi lär

att med öppna armar hjälpa andra till liv

att inte streta ilsket

orsaka bråk och kiv

För vi ska väl ändå bara leva

och detta vill jag leva för

ha runtom mig i mitt liv

tills dess den dagen jag dör.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-17 21:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varmt om det som betyder nått.
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP