Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läRk

 

 

Det bor en växt inom

som sorgligt sover

som tappar sin kropp när höst vandrar nära

den binder konturer av vilsam vårsol

där nätter villar spåren dit snö ej bära

 

jag är ett harspår, en rävlya dold

blott Rådjurs skrik i iskall skog

och vill du låta dig in här med mig

så får du offra i blod

 

eller saft ja det går också bra

eller kaffe, the, valet är ditt

men ska man komma nära en skog

ja då ska man sava fritt

 

och kommer du riktigt nära ett träd

ja då finns jag där att hämta dig

för om du nu, kommit så lång

då är du en vän till mig.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-20 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP