Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt perfekt känner jag, m.a.o en viss hälta i texten


Limerick

En tankspridd smed från Benin

satte kyskhetsbälte på sin...........

hustru (känd slampa på orten)

gav HENNE nyckeln till självaste porten

där står han får ej komma in.







Övriga genrer av Eline.P
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-04-26 18:31



Bookmark and Share


  småbusig
*asgarv* hur träffsäker som helst !!!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P