Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god juL

Så faller den natten innan barnaögon tindrar
som har god och jul i en säck
som limmar tänder ihop med varandra
typ polkagris och knäck

Där mat och trevlig gamman fylls
av ljuvaste bjällerkransmusik
man kan tänka att allt sådant
borde göra en ofantligt rik.

Men rik är den som slösar på
pulserandet av ett hjärta
som lindrar fattigdom och flykt
som kramar ömt trots smärta

som ger trots att han inget har
till dem som har det sämre
om vi alla gjorde det

så kom vi Julen närmre.

God Jul och stor kram från mig!




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-24 00:00



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Allt gott till Dig och De Dina,
kära Annika!
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP