Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervisa med drag

Melodi: Staffan var en stalledräng


Staffan är en arger storm
vi tackom ej så gärna
Han ryter som den värsta Gorm
ej synes någon stjärna
Himlen hemsk är svart och grå
Dropparna från skyarna de stänka

Jämte, lås din stugas dörr
mot Staffans väldes stjärna
Svep nu pläden liksom förr
kring torso, rot och hjärna
Längre fram blir himlen blå
stjärnorna bland skyarna då blänka




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-25 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP