Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salVe

 

 

som en ihopkrupen handflata

barklädd och frånhuvad

som en vilja, ett jag

 

ett regn, doftfritt strilande

ingen jord inunder

det som gror

 

och det som stillnar.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-25 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP