Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen liv....

Vi är som årstiderna
bejakande livet
i alla dess skiften

trädens långa skuggor
blir kortare
livets löften ljusnar
med solens
allt längre rörelse
mot växt och födelse

njut av livet
när vinterns skuggor förtvinar
ersätts av citron och nässelfjärilars
löften om värme och ljus.


(Karin dahlin)




Fri vers av Karin D
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-26 20:45



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
En positiv dikt som bör uppmuntras!
Finstämt och harmoniskt skriven.
Vi behöver alla mer sådant! :-)
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D