Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goTt nytt år!!!!

 

 

Det tyngs i mig inför detta nya

alla dessa dagar som ska passera

timmar månader

man visste vad man hade förr

den sommaren

alla höstar

hur kall våren var

all denna kärlek

 

det tynger med tiden

när man lär sig att dagar har sitt

timmar, månader

att årstiden vacklar i tempot

gör alls ingenting

 

det är hur tiden för sig, greppar tag

all denna kärlek

 

och detta oundvikliga

att allt tar slut en dag.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-29 14:23



Bookmark and Share


  ULJO
ja gott slut och gott nytt
2015-12-29

  Gisela Nordell
jo så är det nog ...Gott nytt år till dig!
2015-12-29

  KYREUS of Sweden
* GOTT NYTT ÅR*

kära Annika, du vackra blomma
i den kalla nord..
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP